Nuoriso-osasto

Tulosta

Nuoriso-osasto on tarkoitettu 7-16 -vuotiaille nuorille tytöille ja pojille. Tarkoituksena on tarjota nuorille harrastus, josta saa uusia ystäviä sekä oppii palojen sammutuksessa tarvittavien taitojen lisäksi jokaiselle hyödyllisiä turvallisuus- ja pelastustaitoja. Harrastus on ilmainen.

Harjoitukset:

Harjoituksia järjestetään maanantai iltaisin paloaseman tiloissa klo 18-19. Harjoitusasun / haalarit saat käyttöösi palokunnaltamme.

Harjoitusiltoina opetellaan palomiestaitoja, esimerkiksi ensiapua, alkusammutusta, hälyttämistä ja paljon muita hyödyllisiä tietoja ja taitoja. Mutta tehdään me muutakin hauskaa, kuten harrastetaan urheilua ja käydään tutustumiskäynneillä.

Leirit

Alkukesästä (yleensä toukokuussa) osallistumme Vakka-Suomen toiminta-alueen omalle, viikonlopun kestävälle leirille sekä heinäkuun ensimmäisellä viikolla Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton, kuusi päivää kestävälle palokuntaleirille, jonne osallistuu vuosittain noin tuhat palokuntanuorta ja kouluttajaa ympäri Varsinais-Suomea ja Satakuntaa.

Joka neljäs vuosi osallistumme valtakunnalliselle ja kansainväliselle palokuntanuorten leirille, jonne voidaan odottaa 4000 palokuntalaista ympäri Suomea ja osa myös Euroopasta.


Muuta toimintaa

Osallistumme vuosittain Vakka-Suomen toiminta-alueen palokuntanuorten joulujuhliin, kuten myös LSPeL:n järjestämään talvitapahtumaan. Joskus saatamme osallistua myös kilpailuihin.

Kouluttajamme osallistuvat aktiivisesti Vakka-Suomen toiminta-alueen nuorisotyön ja naistyön yhteiseen kevätseminaariin, sekä syyskokoukseen. 

Tervetuloa mukaan joukkoomme :)

Facebook Like

Sunday the 21st. Joomla 2.5 Templates.